December is jongleren met alle ballen tegelijk, zowel privé als met werk. Het is niet erg als je af en toe een bal laat vallen of – heel verstandig – ervoor kiest om er één naast je neer te leggen. Maar je zorgverzekering? Die is wel belangrijk om serieus te nemen. Waarom? Dat lees je hier!

  1. Een zorgverzekering dekt onverwachte medische kosten

Ziekenhuisopnames, medicijnen, specialistische behandelingen en andere gezondheidszorgkosten. Je weet pas hoe duur het is, als je de rekening krijgt. Met een goede basisverzekering die bij je past, kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

  1. Een zorgverzekering helpt soms erger te voorkomen

De aanvullende pakketten van een zorgverzekeringen bieden vaak dekking voor preventieve zorg, zoals vaccinaties en gezondheidsscreenings, waardoor gezondheidsproblemen kunnen worden voorkomen of in een vroeg stadium kunnen worden ontdekt. Door met relatief kleine problemen aan de slag te gaan, kun je soms erger voorkomen. Denk aan een fysiotherapeut die je rug op tijd behandelt, zodat er geen ernstige problemen ontstaan.

  1. Een zorgverzekering vergoedt wat voor jou belangrijk is

Gebruik je specifieke medicijnen? Heb je vaak tandheelkundige zorg nodig? Of is voor jou (preventieve) mentale ondersteuning belangrijk? Kies dan een verzekering die daarbij aansluit. Onderling zijn er soms grote verschillen tussen aanvullende pakketten én premies. Vergelijk daarom de verschillende verzekeringen goed met elkaar.

Kies uiterlijk 31 december welke zorgverzekering bij jou past

December is dé overstapmaand, vooral voor zorgverzekeringen! Voor iedereen die werkt in de agrarische sector is er het zorgcollectief van Agro + Zorg voor extra voordelen en korting op de aanvullende pakketten bij CZ, VGZ of Zilveren Kruis. Zo ben jij verzekerd van goede en betaalbare zorg. Interesse?

Vergelijk de verschillende pakketten van CZ, VGZ of Zilveren Kruis op agropluszorgvergelijker.nl.