De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand. Binnen het Agro+Zorg Zorgcollectief zijn er voor komend jaar nieuwe afspraken gemaakt over korting op aanvullende verzekeringen bij CZ, VGZ en Zilveren Kruis. Ook over de vergoeding voor fysiotherapie.  Overstappen op een andere zorgverzekering of ander pakket kan voordelig uitpakken, maar waar moet je op letten bij het kiezen van jouw zorgverzekering?

Aanvullende fysiovergoeding
De aanvullende pakketten zijn speciaal samengesteld voor ondernemers in de agrarische sector. Als jouw werk fysiek zwaar is en je vaak dezelfde bewegingen maakt, is het risico op blessures groot. Dan kan een aanvullende verzekering voor fysiotherapie nuttig zijn.

Zilveren Kruis:

  • Tot 36 extra fysiotherapiebehandelingen met Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren
  • Tot 2 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen uit 2023

CZ:

  • Tot 32 fysiotherapiebehandelingen
  • Tot 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen uit 2023 naar 2024

VGZ:

  • Tot 32 fysiotherapiebehandelingen per jaar mogelijk


Vergelijken is altijd zinvol
Nu is het moment om te kijken of jouw aanvullende verzekeringen nog voldoen. Kies je voor een andere polis bij jouw huidige verzekeraar? Of wil je overstappen? Vergelijk het aanbod van jouw huidige zorgverzekering altijd met andere verzekeraars. Misschien krijg je vrijwel hetzelfde pakket tegen een scherper tarief of zitten er meer voordelen in.

Via Agro+Zorg krijg je bij CZ, VGZ en Zilveren Kruis tot 15% korting op aanvullende pakketten en eventuele extra’s, zoals meer fysiotherapie, mondzorg en extra preventiebudget. Vergelijk de zorgverzekeringen met onze handige zorgvergelijker.