KORTING OP JE ZORGVERZEKERING

Jouw werk

Voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector is er Agro+Zorg. Dus werk jij in de tuinbouw, veeteelt, akkerbouw, paardenhouderij, loonwerk of in één van de vele andere agrarische sectoren? Dan is dit verzekeringscollectief er voor jou!

Jouw collectief

Met een collectieve zorgverzekering ben je voordeliger uit, want je krijgt korting en betere voorwaarden. Namens het collectief gaan wij met verzekeringsbedrijven aan tafel. Daarom ben je bij Agro+Zorg verzekerd van goede betaalbare zorg!

Jouw keuze

Je maakt zelf de keuze uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars: Zilveren Kruis of CZ. Je kiest zelf de hoogte van je eigen risico en of je gebruik wilt maken van een aanvullende verzekering. Niet alleen jij profiteert, ook je gezinsleden mogen er gebruik van maken.

Over het collectief

Agro + Zorg is er voor jou

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouw sector. Mensen die zorgen voor ons voedsel en het landschap. Deze medewerkers verdienen wel wat extra. Daarom heeft het Agro+Zorg collectief uitstekende voorwaarden en scherpe premies bedongen voor je zorgverzekering. Iedere medewerker in de agrarische sector profiteert hier kosteloos van. En dat is mooi meegenomen. Agro + Zorg is een initiatief van LTO Bedrijven – een gezamenlijke activiteit van de Land- en Tuinbouw organisaties.

Tijdelijke kracht?
Ook aan seizoensarbeiders hebben we gedacht. Bekijk de mogelijkheden.

De voordelen

  • Tot 5% op basisverzekering
  • Tot 15% korting op aanvullende verzekering
  • Al vanaf € 90,15 per maand  (bij € 885 eigen risico)
Yvonne van der Ven - Agro+Zorg

“Werken in de agrosector is prachtig. Mensen die hier werkzaam zijn, werken niet alleen tussen 9 en 5 uur. Als het moet dan gaan we door tot het werk klaar is. Dit verwachten wij ook van een zorgverzekeraar. Dat deze net een beetje meer doet.”

ZORGVERZEKERINGEN MET AGRO+ZORG KORTING

5% korting op de basisverzekering
15% op de aanvullende verzekering

Bij Zilveren Kruis hebben we voor jou de hoogste korting in de wacht gesleept. Zo krijg je de maximale 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering ontvang je zelfs 15% korting!

collectiviteitscode: 207068096

TEL. 071-7510025 VOOR ADVIES OF AFSLUITEN

ma t/m vrij 8:00 – 21:00  –  za 10:00 – 14:00 uur

4% korting op de basisverzekering
10% op de aanvullende verzekering

Bij CZ  ontvang je 4% korting op de scherpe tarieven van de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering krijg je daarnaast nog 10% korting. Bij elkaar bespaar je snel meer dan € 100,- per jaar!

collectiviteitscode: 004857720

TEL. 088 555 70 00 VOOR ADVIES OF AFSLUITEN

ma t/m vrij: 8:30 – 17:30 uur – gratis nummer