je zorgt goed

voor het bedrijf

en je werknemers

 

LTO collectief voor jou

Als je lid bent van LTO Noord, ZLTO of LLTB kun je gebruik maken van de collectiviteit van LTO Ledenvoordeel. Je krijgt dan korting op je zorgverzekering van een van deze vijf vooraanstaande verzekeraars: Zilveren Kruis, CZ, Univé, de Friesland en Avéro Achmea.

 

Meer info

Collectief voor werknemers

Als ondernemer wil je ook jouw werknemers graag interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. LTO heeft aan tafel gezeten met de grootste zorgverzekeraars en heeft dezelfde goede voorwaarden bedongen voor werknemers in de agrosector.

 

Download de flyer

Geen gedoe

Werknemers in de agrosector kunnen zich zelf aanmelden bij  Zilveren Kruis of CZ. Ze kunnen dan zelf aangeven bij Agro+Zorg dat ze bij jouw bedrijf werkzaam zijn. Wij houden ze op de hoogte over hun zorgverzekering en eventuele wijzigingen in het aanbod via de opgegeven gegevens. Het kost jou verder geen tijd of geld

 

Meer info

iedereen goed verzekerd

Het is natuurlijk mooi dat je als werkgever een aantrekkelijke korting krijgt via LTO op je zorgverzekering bij één van de gecontracteerde zorgaanbieders. Zou het niet mooi meegenomen zijn als ook jouw werknemers deze goede voorwaarden krijgen? Zo profiteren werknemers ook van jouw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel start daarom met het Agro+Zorg collectief. Jouw werknemers zijn hiermee voordelig verzekerd bij Zilveren Kruis of CZ.

De voordelen

  • Tot 5% op basisverzekering
  • Tot 15% korting op aanvullende verzekering
  • Al vanaf € 83,46 per maand  (bij € 885 eigen risico)
Yvonne van der Ven - Agro+Zorg

“Werken in de agrosector is prachtig. Mensen die hier werkzaam zijn, werken niet alleen tussen 9 en 5 uur. Als het moet dan gaan we door tot het werk klaar is. Dit verwachten wij ook van een zorgverzekeraar. Dat deze net een beetje meer doet.”

ZORGVERZEKERINGEN MET AGRO+ZORG KORTING

5% korting op de basisverzekering
15% op de aanvullende verzekering

Bij Zilveren Kruis hebben we voor jou de hoogste korting in de wacht gesleept. Zo krijg je de maximale 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering ontvang je zelfs 15% korting!

collectiviteitscode: 207068096

TEL. 071-7510025 VOOR ADVIES OF AFSLUITEN

ma t/m vrij 8:00 – 21:00  –  za 10:00 – 14:00 uur

4% korting op de basisverzekering
10% op de aanvullende verzekering

Bij CZ  ontvang je 4% korting op de scherpe tarieven van de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering krijg je daarnaast nog 10% korting. Bij elkaar bespaar je snel meer dan € 100,- per jaar!

collectiviteitscode: 004857720

TEL. 088 555 70 00 VOOR ADVIES OF AFSLUITEN

ma t/m vrij: 8:30 – 17:30 uur – gratis nummer