KRIJGEN JOUW MEDEWERKERS
AL KORTING OP DE ZORGVERZEKERING?

Naar de zorgvergelijker

 

Collectief voor werknemers

Als ondernemer wil je ook jouw werknemers graag interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Wij hebben om de tafel gezeten met de grootste zorgverzekeraars en goede voorwaarden bedongen voor alle werknemers in de agrosector. Met onderstaande flyer kun je je werknemers informeren over het collectief voor hen.

Download de flyer

Werknemers melden zich zelf aan

Werknemers in de agrosector kunnen zich zelf aanmelden een van de drie gecontracteerde zorgverzekeraars: CZ, VGZ of Zilveren Kruis. Niet alleen de medewerker profiteert, ook de gezinsleden mogen er gebruik van maken. Wij houden ze op de hoogte over hun zorgverzekering en eventuele wijzigingen in het aanbod via de opgegeven gegevens. Het kost jou verder geen tijd of geld.

Meer info

De voordelen

  • Extra’s in speciale aanvullende verzekeringen
  • Korting op aanvullende pakketten
  • Ruime vergoedingen voor extra’s

iedereen goed verzekerd

Het is natuurlijk mooi dat je als werkgever een aantrekkelijke korting krijgt via LTO op je zorgverzekering bij één van de gecontracteerde zorgaanbieders. Zou het niet mooi meegenomen zijn als ook jouw werknemers deze goede voorwaarden krijgen? Daarom is er het Agro+Zorg collectief. Jouw werknemers zijn hiermee voordelig verzekerd bij CZ, VGZ of Zilveren Kruis.

“Werken in de agrosector is prachtig. Mensen die hier werkzaam zijn, werken niet alleen tussen 9 en 5 uur. Als het moet dan gaan we door tot het werk klaar is. Dit verwachten wij ook van een zorgverzekeraar. Dat deze net een beetje meer doet.”

LTO collectief voor jou

Als je zelf lid bent van LTO Noord, ZLTO of LLTB kun je gebruik maken van de collectiviteit van LTO Ledenvoordeel. Je krijgt dan korting op je zorgverzekering van een van deze vijf vooraanstaande verzekeraars: CZ, De Friesland, Univé, VGZ en Zilveren Kruis.


Meer info