Bent u via het collectief verzekerd bij CZ? Met de HealthCheck ontdek je hoe het met jouw gezondheid staat. En krijg je praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.

Test je gezondheid met de HealthCheck
Eén op de drie Nederlanders zit in een voorstadium van diabetes of hart- en vaatziekten, maar weet dat niet. Met de HealthCheck ontdekt je hoe je gezondheid en leefstijl ervoor staan en krijg je meteen tips en hulp om die te verbeteren.

Vergoeding HealthCheck
Ben je collectief verzekerd bij CZ? Of heb je een aanvullende verzekering Jongeren, 50+ of Gezinnen? Dan krijg je jaarlijks de HealthCheck volledig vergoed. Je hoeft de rekening niet zelf voor te schieten. Perfect om te kijken hoe jouw gezondheid ervoor staat.

Thuis testen, veilig en betrouwbaar
Uniek aan de HealthCheck van FitzMe is dat je deze gewoon veilig thuis kunt doen. De check is er in 2 varianten: de eenvoudige variant waarbij je alleen een online vragenlijst invult. En de uitgebreidere variant met online vragenlijst en testkit. Daarmee meet je thuis enkele waarden, zoals je glucose en cholesterol.

Zo werkt de HealthCheck

 1. Meld u aan op het FitzMe Portal en log in

  Registreren op fitzme.nl kost u slechts 2 minuten. Daarna kunt u direct inloggen.

 2. Vraag de HealthCheck aan

  U komt nu in uw persoonlijke omgeving. Kies voor de HealthCheck en lees de uitleg voor uw aanvraag.

 3. Vul de online vragenlijst in

  Deze leefstijlvragenlijst geeft inzicht in uw gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s.

 4. Doe verschillende tests met de uitgebreide HealthCheck

  Doe met de testkit een bloedtest en meet u uw BMI, buikomvang, cholesterol, glucose en bloeddruk. De bloeddrukmeter zit niet in uw kit. Heeft u er geen? Kijk dan even bij de apotheek of drogist. Lukt het niet om uw waarde te (laten) meten? Laat de waarde dan leeg. Dit is niet erg voor uw testuitslag.

 5. Ontdek uw testresultaten

  Binnen 3 weken krijgt u de resultaten van de tests. Vul deze in bij uw persoonlijke profiel en krijg een advies op maat.