De collectiviteitskorting op de basispremie vervalt komend jaar. Maar het goede nieuws is dat de korting op aanvullende pakketten en tandverzekeringen blijft bestaan en dat deze extra pakketten nog uitgebreider zijn geworden.

Agro+Zorg heeft met verschillende zorgverzekeraars afspraken gemaakt voor komend jaar. De aanvullende pakketten zijn speciaal samengesteld voor ondernemers in de agrarische sector. Zo wordt er meer fysiotherapie aangeboden en is er aandacht voor de mentale gezondheid. Je kunt gebruik maken van korting via het collectief bij CZ, VGZ en Zilveren Kruis.

De basisverzekering vergoedt de belangrijk­ste zorg, zoals huisartsenzorg, zorg in een ziekenhuis, spoedeisende hulp en genees­middelen. Deze verzekering is verplicht voor iedereen en qua inhoud overal hetzelfde… toch zijn er verschillen. Dat kan komen door verschil in de hoogte van het vrijwillig eigen ri­sico en in hoeverre je gebruik wilt maken van niet-gecontracteerde zorgverleners.

Meer weten? Bekijk het artikel Zorgverzekering, hoe maak ik de juiste keuze?

Het verschil zit hem in de extra’s

Vergelijk het aanbod van je huidige zorgverzekering altijd met andere verzekeraars. Misschien krijg je vrijwel hetzelfde pakket tegen een scherper tarief of zitten er meer voordelen in. Via het Agro+Zorg collectief krijg je bij CZ, VGZ en Zilveren Kruis tot 15% korting op aanvullende pakketten en eventuele extra’s, zoals meer fysiotherapie, mondzorg en extra preventiebudget.

Lees ook: Aanvullend verzekeren zinvol of niet?

Stap over vóór 1 januari

De komende tijd is het moment om te kijken of jouw aanvullende verzekeringen nog voldoen. Wat is voor jou een goede keuze? Kies je voor een andere polis bij je huidige verzekeraar of wil je overstappen? Doe dit dan vóór 1 januari a.s. Meld je je aan bij een andere zorgverzekeraar dan zeggen zij de huidige polis voor je op.

Wij helpen je graag op weg

Onze adviseurs kunnen geen inhoudelijk advies geven over verzekeringsproducten, maar kunnen je wel op weg helpen. Bel 088-4724200. Ook als je momenteel al bij een van bovenstaande verzekeraars verzekerd bent, kun je profiteren van de Agro+Zorg korting.

Vanaf 19 november kun je de pakketten vergelijken op de agropluszorgvergelijker.nl