Je werknemers en jij kunnen via Agro+Zorg of LTO een collectieve zorgverzekering bij CZ afsluiten. Daarmee krijg je ruimere vergoedingen en exclusief toegang tot het online FitzMe portal. Het vertrekpunt om zelf te werken aan je leefstijl waar en wanneer je maar wil. Zo blijf je gezond aan het werk.

Het FitzMe portal biedt praktische tips, informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s voor de meest voorkomende arbeidsrisico’s: werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Werkstress

Zo’n 17% van de werknemers kampt met werkstress. Met handige tools en hulpprogramma’s pakken uw medewerkers werkstress direct aan. En leren ze stress te herkennen en voorkomen.

Fysieke belasting

42% van de medewerkers heeft last van lichamelijke klachten door het werk. Het FitzMe portal biedt ze verschillende hulpprogramma’s voor een betere balans tussen fysieke belasting en rust. Zo blijven ze fysieke klachten de baas.

Slaapproblemen

1 op de 5 Nederlanders slaapt slecht. En dat geeft problemen, ook op het werk. Het FitzMe portal biedt tal van praktische oefeningen en tips om beter te slapen.


Voordelen

  • Vitale mensen zijn 18% productiever
  • Leefstijl makkelijk bespreekbaar maken
  • Weinig moeite: Wie er gebruik van wilt maken gaat gewoon zélf aan de slag
  • Het FitzMe portal wordt continu doorontwikkeld

Daarom biedt CZ jou en je werknemers het FitzMe portal

Al jouw werknemers kunnen de tips en informatie op het FitzMe portal bekijken. Ook als zij geen collectieve zorgverzekering bij CZ hebben. Zijn ze wel collectief verzekerd? Dan kunnen ze na registratie ook nog kosteloos gebruik maken van alle interactieve gezondheidsprogramma’s. Deel de webpagina voor werknemers bijvoorbeeld via e-mail.
Zo registreren werknemers zich