Onze website bieden informatie over gezondheid in algemene zin met als doel bewustwording, preventie en ondersteuning bij gezondheidsaspecten in de agrarische sector. Deze informatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt gebruik gemaakt van gerenommeerde informatiebronnen zoals zorgverzekeraars en het RIVM, maar de informatie is niet gevalideerd door medici. Daarom zijn de makers en partners van deze website niet aansprakelijk indien de informatie en/of de werking niet volledig voldoet aan juistheid, actualiteit, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen verantwoordelijkheid en eigen risico van de gebruiker.

Gebruik van de geboden informatie kan niet worden beschouwd als een vervanging van een consult of een behandeling door een arts of andere behandelaar. Bij vragen of twijfel over uw gezondheid, behandeling of medicijnen adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw huisarts, specialist, apotheker of andere behandelaar.

De website bevat links naar andere websites. Deze zijn door deskundigen geselecteerd, maar wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van dergelijke websites.